wespennest Wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Op zoek naar wespenbestrijding bij u in de buurt? Typ de 4 cijfers van uw postcode in en u vind de ongediertebestrijder bij u in de buurt!

De zomer in Nederland is een lastig seizoen. Vaak valt hij tegen, maar elk jaar hebben we wel ergens een tijdje dat je lekker in de tuin of op het terras kunt zitten. Lekker, met een biertje of wijntje en een hapje. Maar helaas worden we al snel gezelschap gehouden door wat misschien wel dé grootste plaag van Nederland is. De wesp. Irritant zoemend cirkelt hij om je heen, kruipt in je drinkglas of landt op je appeltaart. Het is om gek van te worden. En het ergste is: de wesp komt nooit alleen, hij neemt altijd een hele groep anderen mee.

Huis-tuin-en-keuken-wespenbestrijding

Deze invasie zorgt voor de bekende taferelen: kinderen die gillend wegrennen of in paniek met hun handen wapperen. Volwassenen die proberen om gewapend met een krant de strijd aan te binden. Overal kapot geknipte plastic drankflessen als geïmproviseerde wespenval. En hoewel deze middelen inderdaad de nodige wespen weten te vangen of doden, lijkt het nooit genoeg. Ze blijven maar komen.

Tijd voor drastische maatregelen

Op zich is het niet raar dat je de wespen in je eentje niet de baas kunt. Elk wespennest biedt zo rond augustus en september onderdak aan vijfduizend wespen. Daar kun je met een krant en een scheutje aanmaaklimonade echt niet tegenop! Als je het probleem echt wilt aanpakken, is het tijd voor drastischere maatregelen. Het is tijd om een professionele wespenbestrijder in te huren, liefst in een vroeg stadium wanneer het wespennest nog jong is.

Professionele wespenbestrijders gaan goed bewapend de strijd aan. Ze dragen beschermende kleding, die speciaal ontworpen is om zonder problemen dicht bij het wespennest te komen. De wespenbestrijders zullen eerst het vliegpatroon van de wesp onderzoeken. Zo kijken ze waar het nest (of de nesten) zit. En hoe dit het beste te bestrijden valt.

Wanneer ze het probleem in kaart gebracht hebben, smeren ze een gif bij de ingang van het nest. Wespen worden van dit gif wat duf, waardoor ze minder agressief reageren.

In- en uitvliegende wespen dragen dit met zich mee, waardoor het gif zich door het hele nest verspreidt. Hierdoor doodt het alle wespen, inclusief de koningin. Nadat het volk is uitgeroeid kun je het nest gewoon laten zitten om herhaling van je wespenprobleem te voorkomen. Wespen vestigen zich namelijk nooit in een al bestaand nest.

Op zoek naar een wespenbestrijder?

Op zoek naar een gecertificeerde wespenbestrijder? Wij hebben de beste ongediertebestrijders uit jouw regio voor je geselecteerd.

Wespennest weghalen Video

Bekijk hieronder hoe er professioneel een wespennest wordt weggehaald!

085 - 5802 742
nu bereikbaar!
beoordeeld met een 9.6

Wespenbestrijding? Bel: 085 - 5802 742