wespennest Wespennest in de tuin

Wespennest in de tuin


Wie heeft er geen hekel aan deze zwart-geel gestreepte pestkoppen? Heerlijk in het zonnetje in de tuin eten is vaak van korte duur, want er komt al gauw een nieuwsgierige wesp polshoogte nemen. En wanneer er één de jam of honing heeft ontdekt dan volgen er al snel meer. Pas op dat ze niet per ongeluk klem komen te zitten tussen je kleding of ongemerkt je broekspijp binnen vliegen als je ligt te zonnen. Wespenvangers kunnen in veel gevallen een uitkomst bieden, maar het kan nog erger. Wat als er een heus wespennest onder je dak zit? Dan kun je het buiten genieten van de zo verlangde zomer wel voorgoed vergeten.

Wespennest verwijderen

Een wespennest moet je zo snel mogelijk verwijderen, maar ga in geen geval zelf aan de slag. Dat kan nare gevolgen hebben, zeker als je allergisch blijkt te zijn voor een wespensteek. En je wilt zeker geen zwerm boze wespen achter je aan krijgen. Haal er daarom altijd een specialist bij die ervaring heeft met het verwijderen van wespennesten. Een specialist weet precies wat er gedaan moet worden om het nest veilig te verwijderen. Veiliger voor u én voor de wespen zelf. Ook wanneer je last hebt van bijvoorbeeld hommels, bijen of hoornaars, dien je er een specialist bij te halen. Zeker hommels vereisen een speciale behandeling, omdat het beschermde diersoorten zijn en je ze dus absoluut niet mag beschadigen of doden. Zo is het verwijderen van een wespennest al met al een tijdrovend en precies werkje en kun je het beter aan een expert overlaten.

Op zoek naar een specialist in wespenbestrijding bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar een expert die je kan afhelpen van een wespennest? Vul dan hier je postcode in en we geven je een lijst van lokale ongediertebestrijders die je van de plaaggeesten kunnen afhelpen. Zo gebeuren er geen ongelukken en kun je snel weer veilig genieten van de zon in je tuin.

Wespennest weghalen Video

Bekijk hieronder hoe er professioneel een wespennest wordt weggehaald!

085 - 5802 742
nu bereikbaar!
beoordeeld met een 9.6

Wespennest in de tuin? Bel: 085 - 5802 742